Selasa, 28 April 2009

Rahsia Menawan Hati Jejaka Idaman Terbongkar!

Salam buat semua...Saya harap anda semua berada dalam keadaan yang sihat dan sentiasa hebat hendaknya.....kalau ada yang demam-demam tu,hme...jangan biarkan demam tu melarat yer....

Post kali ini membawah maksud dan hajat yang tersangat-sangat besar...hehehe..
Saya yakin ramai di kalangan wanita di luar sana yang masih membujang kerana anda masih belum dapat memiliki jejaka yang anda idamkan bukan. Walaupun sudah ramai lelaki yang cuba memikat anda, tetapi hati anda tetap dengan jejaka idaman dan igauan anda dan si dia sentiasa di hati anda. Tidak ada seorang pun yang dapat menggantikan tempatnya di dalam hati anda.
wulamakkk....gitu sekali yer...tak ape : )

Saya tahu anda kecewa,..Ape.???anda tak kecewa???Hme.. Anda ingin memilikinya tetapi anda tidak yakin, tiada peluang dan anda sangat merendah diri apabila berhadapan dengannya. Tahukah anda bahawa di luar sana, terdapat ramai wanita yang tidak secantik Siti Nurhaliza, tidak sesempurna Maya Karin, tetapi mereka masih mampu dan berjaya memiliki jejaka idaman mereka? Ini adalah kerana mereka mengetahui satu rahsia yang mereka tidak mahu kongsikannya dengan anda!

Apa yang menjadi rahsia mereka selama ini ialah mereka mengetahui segalanya mengenai kelebihan dan kelemahan lelaki, mengenali mereka sedalamnya dan tahu bagaimana untuk menawan hati mereka! Semua ini telah dibongkarkan di dalam ebook Panduan Cinta Untuk Wanita. Ebook yang sangat comel ini telah menceritakan segala perkara mengenai lelaki dan bagaimana untuk menawan hati mereka.Well,,,,terkezut mendengar khabar baik nie..???

Tidak akan ada maklumat yang sebegitu tepat sekiranya ia tidak ditulis oleh kaum lelaki sendiri. Bukan senang untuk memahami hati seseorang lelaki. Wanita perlu berusaha dan belajar sendiri bagaimana untuk memahami mereka. Kini, anda tidak perlu risau lagi! Dengan kewujudan ebook Panduan Cinta Untuk Wanita, saya percaya, perkataan �tidak yakin�, �tiada peluang�, �rendah diri� dan sebagainya tidak akan wujud lagi di dalam kamus hidup anda dan nantikan si dia menjadi milik anda buat selamanya.Bak kata pepatah Jangan tunggu lama-lama,nanti dia diambil orang....so,jangan sampai anda menyesal kerana kekasih yang anda idam-idamkan melepas siullllll............

Kenapa anda masih keseorangan tanpa teman???

Rasanya saya bukanlah orang yang pertama mengajukan soalan di atas kepada anda. Betul tak? Mungkin anda sudah bosan dan sering gelisah apabila kawan-kawan atau ahli keluarga asyik mengajukan soalan-soalan seperti berikut:

 • "Bila anda nak cari teman lelaki?"
 • "Bila anda nak kahwin?"
 • "Anda bila nak tamatkan zaman bujang?"
dan sebagainya.

Saya faham... anda bukannya tidak mahu kahwin ataupun mencari teman lelaki. Kalau ikutkan hati, sekarang juga ingin bercinta atau melangsungkan perkahwinan bersama si dia yang tersayang tetapi apakan daya kerana dunia ini seolah-olah tidak adil.

Selama ini setiap lelaki yang duduk di sebelah anda hanya memandang anda sekali, bangun, dan beredar begitu sahaja! Kenapa ini terjadi kepada anda? Adakah anda ditakdirkan hidup keseorangan? Adakah anda tidak mempunyai nasib sebaik wanita-wanita lain?

Tidak! Anda tidak mendapat teman lelaki ataupun suami kerana anda tidak mencari cinta tersebut!

Cinta Sejati Tidak Akan Datang Bergolek...

Betul tu dan saya tidak punyai sebab untuk menipu anda. Anda sebenarnya berhak mendapat mana-mana lelaki yang anda inginkan sepertimana wanita-wanita memperolehinya. Ya, siapa sahaja lelaki di dunia ini, anda berhak untuk menjadi teman wanita atau isterinya! Namun, dengan satu syarat iaitu anda perlu mencari cinta sejati tersebut.

Mencari teman lelaki untuk dijadikan suami merupakan satu pengembaraan yang sangat mencabar. Ia bukanlah boleh dilakukan dengan sambil lewa tetapi perlu dilakukan dengan serius. Ramai wanita yang tersilap memilih pasangan dan akhirnya perhubungan mereka di akhiri dengan perpisahan.

Berdasarkan kajian Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), 19.23% penceraian berlaku kerana tiada persefahaman! Menarik bukan, fakta telah menjelaskan segala-galanya bahawa ramai wanita Malaysia tersilap mencari teman hidup mereka yang akhirnya tiada persefahaman lagi.

Fakta yang anda perlu tahu...

Baiklah saya akan dedahkan beberapa fakta yang akan buat anda terkejut. Kita mulakan sekarang...

 • Kejayaan sesuatu percintaan hingga ke jinjang pelamin adalah faktor kekuatan mental dan bukannya fizikal.
 • Anda tidak perlu bazirkan emosi anda kepada seseorang lelaki sehingga anda tahu dialah lelaki ideal bakal suami anda.
 • Di dalam dunia sekarang lebih ramai wanita yang tidak berkahwin berbanding lelaki!
 • Untuk berjaya di dalam percintaan, wanita perlu mengetahui kekuatan dirinya dan menggunakannya untuk memikat lelaki.
 • Lelaki ideal anda adalah satu dalam seratus ataupun mungkin satu dalam seribu! Jadi, anda perlu bertemu dengan banyak lelaki sehingga anda benar-benar menjumpai lelaki idaman anda.
 • Saiz badan dan fesyen pakaian anda tidak menarik perhatian lelaki tetapi sebaliknya bagaimana anda mengetengahkan penampilan diri dan pakaian anda. Itulah yang menarik perhatian lelaki.
 • Jangan bercinta dengan lelaki kerana anda rasa bersimpati dengannya!!!
 • Minda anda adalah aset yang terbaik.

Semua fakta di atas adalah fakta yang sangat tepat. Ketahui kenapa dan belajar bagaimana untuk berhenti daripada menunggu sang putera raja datang mengetuk pintu rumah anda! Letakkan diri anda di atas kerusi pemandu, cari putera idaman anda dan berbahagialah... dengan bantuan.. Panduan Cinta...


Memperkenalkan Ebook "Panduan Cinta Untuk Wanita!"

Ebook ini ditulis dan dicipta khas bagi wanita yang mahu mencari cinta, atau mahu mengenali cinta yang sebenarnya. Panduan Cinta ini penuh dengan strategi cinta yang terbukti berkesan, semata-mata untuk membantu anda melihat dan mencari sama ada seseorang lelaki itu sesuai menjadi pasangan anda.


Di dalam e-book ini, penulis iaitu Dr. Cinta akan menjelaskan kepada anda:


 • Apakah sebenarnya cinta sehingga ramai manusia dahagakannya dan hebatkah cinta sehingga ramai orang rebah tanpannya?
 • Mendedahkan 4 rahsia besar yang jarang pasangan bahagia dedahkan untuk mencari cinta sejati sehingga ke akhir hayat!
 • Anda juga akan menyelami dan memahami lelaki yang bakal menjadi teman hidup anda dari segi naluri, kehendak, emosi dan perwatakkan!
 • Apakah pakaian dan penampilan yang sangat sangat disukai oleh lelaki yang sebelum ini anda langsung tidak mengetahuinya! Supaya anda tidak kelihatan seperti Ugly Betty!
 • Anda juga akan didedahkan dengan beberapa tempat yang sangat mudah untuk anda menemui bakal teman lelaki anda!

dan banyak lagi!

Panduan Cinta sesuai untuk sesiapa yang serius dalam mencari pasangan supaya bahagia bersama. Tersenyum, bergurau- senda, gelak bersama dan tenungan yang membuatkan hati anda membara dengan kehangatan cinta. Bukankah itu adalah idaman setiap insan bergelar wanita?

Teknik cinta moden!

Panduan Cinta ini juga mengandungi teknik mencari cinta yang moden dan bukannya pendedahan teknik cinta tahun 70-an. C'mon, kita sekarang di abad ke-21!

Wokkey...sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut...layarilah_http://www.PanduanCinta.com/index.php?ref=alungTiada ulasan:

Catat Ulasan